Vážení Čadčania,

už po tretíkrát ste mi v komunálnych voľbách v boji o primátorské kreslo prejavili  dôveru. Dostal som od Vás mandát na ďalšie štyri roky, aby sme sa spolu s novozvolenými poslancami mohli postarať o vytvorenie dobrých  podmienok na život všetkých obyvateľov  Čadce.  Dôvera  zaväzuje, ale i povzbudzuje a teší.  

Mám možnosť pokračovať  v tom,  čo som pred ôsmimi rokmi začal a to je príjemný pocit. Mesto je veľký živý  organizmus, ktorý treba dlhodobo budovať s ohľadom na záujmy obyvateľov a záujmy verejného dobra.  Trpezlivo presadzovať a realizovať dobré  i vizionárske projekty a pritom citlivo zohľadňovať ekonomické možnosti samosprávy. Chcem posúvať naše mesto dopredu.  Zvyšovaním úrovne po každej stránke komunikačnej, ekonomickej,  v oblasti  transparentnosti a otvorenosti samosprávy, vo zvyšovaní kvality služieb mesta, v oblasti zvyšovania kvality životného prostredia. 

Chcem byť primátorom všetkých Čadčanov. Mám túžbu spolupracovať s poslancami, naprieč mestským zastupiteľstvom a urobím všetko preto, aby klíma v meste bola i naďalej pokojná a prajná v prospech budovania dobrých vzťahov  a budovania mesta. 

Ešte raz ďakujem za Vašu dôveru.
Milan Gura

Som rodák z Oščadnice. Narodil som sa v septembri 1965 v rodine robotníka. Môj otec pochádzal z Kráľovej pri Senci a priniesol na Kysuce nezvyčajné meno - Gura. Otec si zamiloval tento kraj, aj keď mama by ho radšej nasledovala do teplejšieho a úrodnejšieho kraja dolniakov, ale on chcel zostať...

Viac o mne