Otvárame školy 

Podmienkou pre návrat detí do škôl je negatívny test jedného zo zákonných zástupcov rovnako sa musí pretestovať každý zamestnanec školy.

Prioritne chceme testovať túto skupinu. Mesto Čadca preto rozšírilo počet jestvujúcich testovacích miest na území mesta. 6 odberových miest vznikne počas soboty 6. februára 2021, pričom odberové miesto v Dome kultúry v Čadci bude pracovať aj v nedeľu 7.2. 2021 od 13 hod do 18 hod. bude určený pre širšiu verejnosť, informuje primátor mesta Ing. Milan Gura. 

Prosíme rodičov, aby pristupovali k návratu svojich detí do škôl zodpovedne, a aby všetci naďalej dodržiavali platné opatrenia – nosenie rúšok, dezinfekcia rúk a rozostupy. 

Netreba čakať na víkendové testovanie

Občania môžu využiť rôzne možnosti toho, kde sa nechajú otestovať.

Od pondelka 8. februára 2021 bude platiť test z viacerých zdrojov – z PCR testovania, z testovania, ktoré robia niektoré firmy svojim zamestnancom, z existujúcich MOM v okrese a aj z dočasných, ktoré v meste vytvoríme.

 Plagát k otváraniu. Informácie v texte

Som rodák z Oščadnice. Narodil som sa v septembri 1965 v rodine robotníka. Môj otec pochádzal z Kráľovej pri Senci a priniesol na Kysuce nezvyčajné meno - Gura. Otec si zamiloval tento kraj, aj keď mama by ho radšej nasledovala do teplejšieho a úrodnejšieho kraja dolniakov, ale on chcel zostať...

Viac o mne