Počas adventného obdobia primátor Čadce Milan Gura už tradične navštívil všetky zariadenia pre seniorov v Čadci. Pri príležitosti dňa sv. Mikuláša odovzdal všetkým seniorom i malú pozornosť - tradičný mikulášsky balíček, ktorý ich úprimne potešil a vyčaril úsmev na ich tvárach.

„Je mi potešením stretnúť sa so seniormi, pretože na ich tvárach je vidno srdečnosť a skúsenosti, ktoré nadobudli počas svojej životnej cesty. Je mi ľúto, keď ich zdravie a vitalita v jeseni života opúšťa, ale napriek tomu im zo srdca želám a prajem si, aby im zdravie ešte dlho slúžilo. Budem rád, ak sa v našom meste budú cítiť dobre, preto sa v maximálnej možnej miere snažíme vytvoriť im podmienky na sebarealizáciu, aké poskytujú zariadenia v našom meste. Obzvlášť som pyšný na naše mestské zariadenia, ktoré poskytuje svojim klientom vysoký štandard a nahrádza im pocit domova“ dodáva primátor mesta Ing. Milan Gura.

Som rodák z Oščadnice. Narodil som sa v septembri 1965 v rodine robotníka. Môj otec pochádzal z Kráľovej pri Senci a priniesol na Kysuce nezvyčajné meno - Gura. Otec si zamiloval tento kraj, aj keď mama by ho radšej nasledovala do teplejšieho a úrodnejšieho kraja dolniakov, ale on chcel zostať...

Viac o mne