MM Aréna otvára svoje dvere pre každého Čadčana. 

Bezplatné verejné korčuľovanie pre obyvateľov Čadce zabezpečil primátor mesta Ing. Milan Gura. Začíname už tento piatok 2.2. 2018 od 14:30 do 16:00 hod. 

Každý utorok len pre Čadčanov

Primátor pozýva všetkých fanúšikov korčuľovania na ľade, aby využili bezplatné verejné korčuľovanie pre obyvateľov Čadce a prišli do MM Arény v Krásne nad Kysucou. 

Kedy: február až marec každý utorok v čase 16:30 do 18:00 hod. Stačí sa pri vstupe preukázať, že ste obyvateľom nášho mesta a vstup je bezplatný /kartička poistenca, občiansky preukaz/. 

A hlavne rodičia! Priveďte svoje deti. V dnešnej uponáhľanej dobe, keď deti trávia veľa času v škole, na rôznych krúžkoch, pri počítačoch či televízii, je korčuľovanie ideálna možnosť pohybovej aktivity. 

Ing. Milan Gura: „Každoročné verejné korčuľovanie sa v našom meste tešilo veľkému záujmu. Žiaľ tento rok nebolo možné ho zabezpečiť, tak ako ste boli zvyknutí. Tešil ma váš záujem o korčuľovanie, a práve preto som sa rozhodol využiť existenciu novej arény v našej blízkosti nášho mesta. Tento projekt budem financovať z vlastných prostriedkov, nie z rozpočtu mesta. Verím, že sa už tento piatok stretneme na klzisku. Šport som vždy podporoval a podporovať ho budem aj naďalej.“ 

Korčuľovanie financuje Ing. Milan Gura – primátor mesta Čadca. 

Plagát k podujatiu

Som rodák z Oščadnice. Narodil som sa v septembri 1965 v rodine robotníka. Môj otec pochádzal z Kráľovej pri Senci a priniesol na Kysuce nezvyčajné meno - Gura. Otec si zamiloval tento kraj, aj keď mama by ho radšej nasledovala do teplejšieho a úrodnejšieho kraja dolniakov, ale on chcel zostať...

Viac o mne